Kiderült a Galaxy Note 4 megjelenési ideje

0 1,328

Az idei berlini IFA kiállításon az egyik legjobban várt leleplezést a Samsungtól várta a nagyközönség, akik minden bizonnyal tűkön ülve várták már, hogy végre lehulljon a lepel a következő generációs Note modellről. A bejelentés napján még nem lehetett tudni, hogy mikortól lehet megvásárolni a készüléket, most viszont megvan a hivatalos dátum.

A dél-koreai vállalat ebben az évben nem egy, hanem rögtön két modellel rukkolt elő: a Galaxy Note 4 és a vadonatúj oldalsó kijelzővel is felvértezett Galaxy Note Edge készülékkel. Eddig még nem lehetett tudni, hogy a felhasználók mikor csaphatnak le rá, viszont most kiderült, hogy mikor kerülnek az új készülékek a boltok polcaira.

Előző hét csütörtökön a Samsung közölte, hogy az előrendelés szeptember 19-ével megkezdődött az Egyesült Államokban, viszont az amerikai vásárlók már október 17-től megvásárolhatják a Samsung Galaxy Note széria negyedik tagját. Egyes spekulálások szerint az európai országok hamarabb részesülhetnek a jóból, így ha minden igaz, nálunk egy héttel korábban, azaz október 10-től indul a start.

A Samsung Galaxy Note 4 – az előző generációs Note-tal megegyező – 5,7 hüvelykes panellel érkezik, azonban a korábbi 1080 x 1920 pixel helyett egy 1440 x 2560 pixeles (Quad HD) Super AMOLED panelt kapunk, ami szemet gyönyörködtető 515 PPI-s pixelsűrűséget kínál. A Galaxy Note 4 is megkapta a Galaxy Alpha modellnél alkalmazott fémkeretet, mely minőségibb érzetet és eleganciát ad a készüléknek.

A készülék bár 8 grammal nehezebb lett, de az újdonságok sora ezt bőven kárpótolja a felhasználóknak. A készülék belsejében egy 2,7 GHz-es órajelű négymagos processzor dübörög, amihez 3 GB RAM társul. Hátul egy 16 megapixeles képstabilizátorral ellátott optika kapott helyet, elől pedig egy 3,7 megapixeles lencse garantálja a tökéletes videóhívásokat. Videózni pedig 4K-ban is tudunk majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá