Így fog kinézni a Samsung Galaxy A5

0 4,011

A Samsung Galaxy Alpha bejelentése után újabb információk röppentek fel, miszerint a Samsung a Galaxy sorozaton belül egy új szériát kíván indítani, melyben 3 új modell már fel is van sorakoztatva. Az új széria készülékei az „A” előtagot kapják meg, és kialakításban, illetve anyaghasználatban nagyon hasonlítani fognak a Galaxy Alphára. Az új készülékek az SM-A300, SM-A500 és SM-A700 kódnév alatt futnak, ám az egyik készüléket sikerült már lencsevégre kapni.

Az „A” sorozat első üdvöskéje a Galaxy A5 (korábbi SM-A500-as típusjelű) nevet viseli, specifikációját tekintve pedig a középkategóriás készülékek sorát gazdagítja majd. A külső jegyei emlékeztetnek a Galaxy Alphára, azonban belső források szerint az anyagát tekintve nem műanyagból vagy fémből készül, hanem egy olyan anyagról, mely kézbe véve a hideg érzetét kelti. Lehetséges, hogy a Samsung egy egyedi anyagot fog használni annak érdekében, hogy a készülék árát lent tartsa, de továbbra is megtartsa a különleges, prémium érzést.

A specifikációkat tekintve a Galaxy A5-ös készülék 5 hüvelykes és 1280×720 pixel felbontású Super AMOLED megjelenítővel érkezik. Hardver területen egy Snapdragon 400-as processzort kap, 16 GB tárhelyet, microSD bővítési lehetőséget, illetve egy 2330 mAh-s akkumulátort. Hátsó optikája egy 13 megapixeles szenzor, míg elülső lencséje 5 megapixeles felbontású lesz. Az Android 4.4 KitKat fog rajta futni a TouchWiz legújabb verziójával – akárcsak a Galaxy Note 4-en. A készülék debütálása még ebben a hónapban várható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá