A Samsung bemutatta a brutálisan nagy Mega 2-t Ázsiában

0 1,208

Bár egyesek már a múlt hónapban megvásárolhatták Thaiföldön és Malajziában nagyjából 400 dollárért – megközelítőleg 96 ezer forint – a Galaxy Mega 2-őt, a Samsung csak most jelentette be hivatalosan weboldalán a forgalmazás megkezdését. Ennek eredménye az, hogy végre megerősített és részletes specifikációt kapunk. Egyelőre erősen kérdéses, hogy Ázsián kívül megvásárolható lesz-e a mobil.


Az új Mega a tavalyi Galaxy Mega 6.3 és Mega 5.8 helyett érkezik egy köztes nagysággal. A 6 hüvelykes kijelző 720×1280 pixel felbontásra képes, a mérete pedig 163,6 x 84,9 x 8,6 milliméter.  A Mega 2 egy 8 megapixeles hátsó és 2 megapixeles előlapi kamerát kapott. Az előbb LED vakuval van felszerelve és képes az 1080p-s videó felvételre. Mára már standard LTE antennát építettek bele, a belső 16 GB-os memóriája pedig bővíthető. Az 1,5 GB-os RAM és az 1, GHZ-es processzor biztos, de azt nem lehet megerősíteni, hogy ez egy Exynos 4415. 

A Galaxy Mega operációs rendszere az Android KitKat, s felvértezték a legújabb Samsungos szoftverekkel. Éppen ezért található meg benne az Ultra Power Saving Mode és az “egyetlen kéz” üzemmód. A telefon nagyszerű, azonban ebben a pillanatban nem tudjuk, hogy a Galaxy Mega 2-őt a Samsung akarja-e Ázsián kívül is árulni. Amint többet tudunk róla, természetesen egyből beszámolunk itt. Neked, hogy tetszik a telefon? 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá