Eladták Németországban az egymilliomodik Galaxy S5-öt

0 885

A Samsung már egy ideje nem kommunikálja, hogy mennyi Galaxy S5-öt értékesítettek világszerte. Rosszmájúak szerint azért, mert kellemetlenek az eladási mutatók, azonban inkább az a valószínűbb, hogy a dél-koreai vállalat szerint egy májusban kiadott telefonnál ezek már nem relevánsak. Azonban egy mérföldkövet megünnepeltek: az egymilliomodik eladott – tehát nem a boltokba leszállított – S5-öt szerencsés gazdáját megjutalmazták.

A Samsung legutóbb akkor adott ki hivatalos eladási adatot, amikor a Galaxy S5 megjelenése után 25 nappal már 10 millió fölött járt a megvásárolt mobilok száma. A cég abban reménykedik, hogy a 2014-es év végére legalább 35 millió Galaxy S5-nek lehet új tulajdonosa. Ez pedig nem egy elrugaszkodott elvárás annak fényében, hogy csak Németországban 1 millió darabot adtak el.

Ez az első alkalom, amikor a Samsung pontos, Dél-Koreán kívüli adatokat publikál az S5-ről. A vállalat nem fukarkodott, az egymilliomodik vásárlónak felajánlott egy 500 eurós – nagyjából 150 ezer forint – utalványt, amit bármikor levásárolhat. Ráadásul ezt aznap tették, amikor az Apple kiadta az iPhone 6-ot és iPhone 6 Plus-t számos országban.

Bár a Samsung Galaxy S5 már nem egy friss modell, még mindig nem szabad temetni, hiszen az iPhone 6 egyáltalán nem mutat semmi innovációt, így bizony sokan lesznek azok, akik az almás vállalat helyett inkább egy új okostelefont néznek ki maguknak. Például egy Samsung Galaxy S5-öt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá