Németországban beárazták a Samsung Galaxy Note 4-et

0 2,786

A Samsung pár nappal ezelőtt mutatta be a publikumnak legújabb készülékeit. A Galaxy Note 4 és a Galaxy Note Edge roppant pozitív fogadtatásban részesült. Az IFA-n a dél-koreai vállalat azt nem árulta el, hogy mennyibe fog kerülni a két phablet, most azonban kiderült, hiszen a németek beárazták mindkettőt. Sajnálatos módon nagyon drágák lesznek, így roppant szomorúak vagyunk.

Elsőként az Amazon.de-n lehetett látni árakat, mely 995,91 euró, – megközelítőleg 299 ezer forint – ez pedig elképesztően magas. Több mint valószínű, hogy nem ez lesz a hivatalos kiskereskedelmi összeg, ugyanis a Samsung még soha próbált meg ilyen magas áron értékesíteni Note készüléket. Korábban a Galaxy Note 3-at 600 euróért – nagyjából 180 ezer forint – kínálták.

Az több mint biztos, hogy a Galaxy Note Edge drágább lesz, mint a negyedig generációs phablet. A Notebooksbilliger-nél már előrendelhető, ott pedig 1000 eurós – majdnem pontosan 300 ezer forint – árat határozat meg. Kifejezetten kérdéses, hogy ennyiért ki fogja megvásárolni.

A Notebooksbilliger, a redcon és a MediaMark egyaránt elindította az előrendelések felvételét a Galaxy Note 4-re. Akik biztosan magukénak akarnak tudni egyet az elsők között, 699 eurót – nagyjából 209 ezer forint – kell otthagyniuk. Azt azonban nem tudni, hogy ez a végleges ár, vagy csupán előleg.

Egyelőre a Samsung nem erősítette meg az árakat, tehát továbbra is csak tippelni lehet, de a fenti számok jól tükrözik azt, hogy mind a Galaxy Note 4, mind pedig a Galaxy Edge roppant drága lesz. Bele sem merünk gondolni abba, hogy Magyarországon mennyit kérhetnek majd el értük.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá