Végre kapható a Samsung gyönyörű fém telefonja

0 25,843

Hosszas várokozás után végre, a Samsung több országban elkezdte forgalmazni a Galaxy Alpha-t, mely a vállalat első, fémtestű okostelefonja. Sajnos csak néhány helyen kapható a gyönyörű mobil, többek között az angolok és az oroszok örülhetnek, nekünk pedig még annyi sem jut, hogy tudjuk a pontos hazai premier dátumát.

A Samsung Galaxy Alpha nem lesz olcsó, az Egyesült Királyságban 549 fontba – nagyjából 217 ezer forint – kerül, ami csupán 30 fonttal kevesebb, mint a Galaxy S5, 579-es – megközelítőleg 229 ezer forint – ára. Érdekes árképzés, ez Magyarországon maximum 5 ezer forint különbséget fog jelenteni.

A Samsung Galaxy Alpha minden bizonnyal a legjobb fegyver lesz az Apple, 4,7 colos iPhone 6-ja ellen. Az Alpha valamivel kisebb és vékonyabb, mint az iPhone 6 (6.7mm vs 6.9mm), miközben hasonló 4,7-es 720 x 1280 pixeles kijelzővel rendelkezik.

A dél-koreai vállalat csúcsmobilja 12 megapixeles hátsó kamerával, ujjlenyomat-olvasóval, pulzusmérővel, okta-core Exynos 5 5430 processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB-os belső memóriával rendelkezik. A 1860-mAh akkumulátor nagyjából egy napig bírja, de ez a modell is megkapta a Samsung ultratakarékos funkcióját.

A hét elején a Samsung hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy Alpha Kanadában hamarosan elrajtol. Ez még nem mond semmit az amerikai forgalmazásról, de úgy tűnik, hogy az AT&T-nél és a T-Mobile-nál egyaránt kapható lesz.

Egyelőre nagyon kérdéses, hogy Magyarországon mikortól lesz elérhető. A hivatalos sajtóközlemény szerint még szeptemberben megjelenik mind a három szolgáltatónál, de pontos információkat egyelőre nem tudunk. Amint ez változik, természetesen megosztjuk veletek!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá