Rengeteg Samsung Galaxy Note 4 kelhet el az év végéig

0 2,505

A Samsung két új Galaxy Note-ot mutatott be a 2014-es IFA-n. A Note 4 és a Note Edge premierje egyaránt nagyon jóra sikeredett. Bár egyelőre még egyik modellt sem lehet megvásárolni, elemzők már azt jósolják, hogy mennyi készülék találhat gazdára az idei évben. A Note 4-ből rengeteg, míg az Edge-ből valamivel kevesebb.

A Hyundai Securities elemzői szerint a Galaxy Note 4 legalább annyira sikeres lehet, mint az előző széria. Ez nem jelent mást, minthogy a Samsung az év végéig várhatóan 11 millió phabletet értékesíthet. Mivel csak október elején kerül a boltok polcaira a Note 4, így ezt a számot mindössze 3 hónap alatt kell hozni.

Sajnálatos módon a Samsung Galaxy Edge már nem fog ilyen szép eredményeket produkálni. Persze nem azt jelenti, hogy nem érdekli az embereket a speciális kijelzős telefon, egyszerűen nem fognak tudni annyit gyártani, mint amekkora igény lenne rá. A speciális gyártási folyamatok miatt, csupán 1 millió darab készülhet, amit el is fognak tudni adni.

Véleményünk szerint a Samsung Galaxy Edge hajlított kijelzője nem csupán egy trükk, hanem egy valódi innováció. Te mit gondolsz: a fenti számok reálisak lehetnek?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá