Számos Samsung terméket rongált meg az LG egyik nagyfőnöke

0 1,240

Meglepő és érdekes, de úgy tűnik valós sztori kezdett el a jelenleg is zajló 2014-es IFA szakkiállításon terjedni. Egy Berlinben lévő bevásárlóközpontban ugyanis nyakon csíptek egy vásárló férfit, aki mint kiderült eléggé erőszakos módon próbálta meg egyes Samsung mosógépek ajtajait új helyzetbe állítani.

A Saturn áruház eladói gyorsan közbeléptek ugyan, de a rongálást már nem sikerült megfékezni. Mint kiderült a férfi az LG egyik magas rangú ügyvezetője volt, aki éppen a Samsung Crystal Blue mosógép ajtaját feszegette. Természetesen a biztonsági kamerák is rögzítették az esetet, az áruház munkatársai pedig értesítették a helyi rendőrséget is.

Az ügyet azóta ejtették, hiszen az LG jelezte, hogy a teljes anyagi kárt megtérítik, azonban érdekes volt az LG első hivatalos reakciója, mivel azt mondták, hogy a vezetőjük csupán a “lötyögő ajtókat” próbálta megszerelni…

A Samsung jelezte, hogy több felvételük is van arról, ahogy a termékeiket megrongálják a Saturn áruházakban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá