Galaxy Note 4 bemutató videó

0 1,342

A Samsung pár napja leplezte le a Galaxy Note sorozat következő tagjait, a Samsung Galaxy Note 4-et. Az új generációs érintőceruzával, az S Pennel kiegészülve a Samsung Galaxy Note készülék eddig nem látott vizuális élményt és hihetetlen teljesítményt nyújt a felhasználók számára.

“A Galaxy Note sorozat különleges innovációnak számít a piacon. Nagy kijelzője és az ikonikus S Pen új fejezetet nyitnak az okostelefonok történetében” – hangsúlyozta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója. “A Galaxy Note sorozat bemutatásával a toll és a jegyzetfüzet évszázados kultúráját ötvöztük a digitális világgal. Az új Galaxy Note 4 teljesen újraértelmezi az eddigi Note-élményt minden olyan modernebb technológiát magában foglalva, amit a felhasználók már megszoktak a Galaxy sorozattól.”

A Galaxy Note 4 a Samsung Galaxy okos készülékeinek tökéletes darabja. Szokatlanul nagy 5,7 hüvelykes, Quad HD (2560×1440 képpont felbontású) Super AMOLED kijelzője minden korábbinál élénkebb és élesebb képet biztosít, reszponzív kijelzője pedig – amely a másodperc milliomod része alatt reagál az érintésre – hihetetlen vizuális élményt nyújt a felhasználók számára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá