Roppant drága lehet Magyarországon a Samsung Galaxy Note 4

0 4,561

A tegnapi nap folyamán hatalmasat robbantott a Samsung, hiszen a Galaxy Note 4 elképesztően jóra sikeredett. A bemutatón a vállalat azt nem árulta el, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira a negyedik generációs készülék, azonban a Galaxy Club-nak hála, végre konkrét dátumot és nemzetközi árat kaptunk.

Bár egyelőre kérdéses az, hogy Magyarországon mikor lesz kapható a Samsung Galaxy Note 4, ha a híreknek hinni lehet, akkor Hollandiában október 10-én válik elérhetővé. Ez pedig azt jelenti, hogy Magyarországon is ekkor jön, ugyanis várhatóan az összes európai országban egyszerre kezdik meg az értékesítést.

Az Egyesült Államokban azonban kicsit más a helyzet. A phablet szinte biztos, hogy mind a négy telekommunikációs vállalat kínálatában elérhető lesz, de a megjelenési dátum eltérhet az európai starttól. Azonban csak egy-két hétről lehet szó.

Bár egyelőre nem szabad készpénznek venni, de megjött a hivatalos ár, ami nem más, mint 799 euró, ez megközelítőleg 240 ezer forint. Bár sokan megdöbbentek eme árcédulán, hiszen előzetesen 650-re tippelt mindenki, azért meg kell jegyezni, hogy pontosan ugyanannyiba kerül, mint ami anno a Galaxy Note 3.

Sajnos Magyarországon sem lehet olcsóbb árra számítani, így kijelenthető, hogy a Samsung Galaxy Note 4 nagyon drága készülék lesz. Persze előfizetéses konstrukcióban pár tízezer forintért haza lehet majd vinni. Várjuk a hivatalos információkat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá