Swarovski ruhát kap a Samsung Gear S

0 1,877

A Samsung és a Swarovski tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy a dél-koreai gyártó nem rég bemutatott okosórájából, a Gear S-ből hamarosan egy kristályokkal díszített változat is napvilágot lát.

A Swarovski már többször összefogott neves gyártókkal, hogy a különböző technológiai eszközöket kristályokkal burkolják be. A Samsung IT és mobil részlegének marketing vezetője, Yuunghee Lee szerint fontos, hogy megteremtsék a lehetőséget a felhasználóknak arra, hogy kifejezzék saját stílusukat és ízlésvilágukat.

A közönség a hamarosan kezdődő berlini IFA kiállításon ismerheti meg a Samsung legújabb okosóráját, azonban kérdéses, hogy már most elérhető lesz-e a Swarovski kristályokkal díszített változat.

A Samsung egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy mennyibe is fog kerülni a legújabb változat, de arra ígéretet tettek, hogy ez év októberétől már az üzletekben és online módon is megvásárolható lesz a készülék, mely egy 2″-es íves 360×480 felbontású kijelzőt, 1GHz-es duplamagos processzort, 512MB memóriát és 4GB belső tárhelyet és 300 mAh-ás akkumulátort tartalmaz majd.

Természetesen lesz beépített WiFi és Bluetooth támogatás is, valamint az eszköz megkapja a Nokia legújabb Here nevű turn-by-turn navigációs programját is.

gearsswa01

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá