Kiszivárgott! Ilyen gyönyörű lehet a Samsung Galaxy Note 4?

0 7,096

A Samsung Galaxy Note 4 talán az egyik leginkább várt eszköz, amit mostanság be fognak mutatni. Ráadásul már nem is kell sokat aludni a premierig, hiszen szeptember 3-án az IFA show keretein belül megtekinthetjük teljes valójában a negyedig generációs phabletet. Bár eddig hiteles forrás nem volt arról, hogyan nézhet ki a Samsung új csúcstelefonja, most egy olyan plakáton tűnt fel, ami valódinak tűnik.

Ugyanúgy, mint a konkurens cégeknél, a Samsungnál is nagyon nehezen tartják titokban a legfrissebb újdonságokat. Most azonban mégis sikerült a vártnál jobban takargatni a Galaxy Note 4 információit. Bár a specifikációk jelentős része egy ideje az interneten keringenek, a telefon kinézetéről nem igazán lehetett sokat tudni. Eddig.

A Berlinben megrendezésre kerülő IFA kiállításon egy szemfüles járókelőnek sikerült lencsevégre kapnia egy felhelyezésre váró posztert, amin vélhetően a Samsung Galaxy Note 4 látható. Bár a kép homályos, jól kivehető, hogy a gyönyörű lett a készülékék. A dél-koreai vállalat tervezőinek végre sikerült minimalizálniuk a keretet, így téve még inkább kompakttá a Note 4-et.

Csupán egyet kell aludni, s kiderül az, hogy a Samsung milyen újdonságokkal fog nekünk kedveskedni. Mi már tűkön ülve várjuk a holnapi eseményt. És Te?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá