Elképesztően menő a Samsung új okosórája

0 1,499

A Samsung bemutatta a viselhető okos eszközök következő generációját jelentő Samsung Gear S-t és a legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját, a Samsung Circle-t. A legújabb Samsung okosóra támogatja a 3G technológiát, így a felhasználók már a csuklójukon is élvezhetik a nagy sebességű mobil internet nyújtotta lehetőségeket. Hajlított kijelzője és cserélhető szíja letisztult, modern dizájnt képvisel. A Samsung Gear S tökéletes a sport szerelmesei számára is, hiszen a beépített GPS és a kibővített S Health alkalmazás minden információt rögzít, amelyre a tréning alatt és után szükség lehet.

„A Samsungnál komoly potenciált látunk a viselhető okos eszközökben – fogalmazott Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási üzletágának igazgatója – A Samsung Gear S újraértelmezi a viselhető eszközökről korábban alkotott elképzeléseinket, és új fejezetet nyit a mobilkommunikációban. Ráadásul a 3G kapcsolatnak köszönhetően korábban nem tapasztalt szabadságot ad használóinak” – tette hozzá.

 Elegáns, hajlított AMOLED kijelző

A Samsung Gear S 5 centiméter átmérőjű ívelt Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely gazdag színekkel, reszponzív képernyővel teszi igazi élménnyé az okosóra használatát. A felhasználók elolvashatják a bejövő üzeneteiket és egyéb értesítéseiket. A Samsung Gear S ívelt kijelzője tökéletesen illeszkedik minden csuklóhoz, a cserélhető szíjjal pedig minden felhasználó megtalálhatja a számára megfelelőt, kifejezheti saját ízlését, stílusát.

 

A teljes csatlakozás élménye

A Samsung Gear S támogatja a legelterjedtebb kommunikációs technológiákat, beleértbe a 3G-t, a Bluetooth-t, valamint WiFi csatlakozásra is képes. E széles spektrumnak köszönhetően a Gear S viselője bárhol értesítést kaphat üzeneteiről, leveleiről, naptárbejegyzéseiről, és nem marad le a közösségi csatornákon folyó eseményekről sem. A Gear S azonban nem csupán értesítéseket küld viselőjének, de a felhasználó válaszolhat is a bejövő üzenetekre a kijelzőn felugró érinthető billentyűzet segítségével, és közvetlenül az órán fogadhat, illetve onnan is indíthat hívásokat. A Samsung Gear S lehetővé teszi, hogy felhasználója azt a kommunikációs technológiát – 3G-t, Bluetooth csatlakozást – használja, amely az adott szituációjához a legmegfelelőbb, az óra automatikusan szinkronizálja az adatokat bármilyen csatlakozáson keresztül.

 

Széles körű funkciók és alkalmazások

A Samsung Gear S menürendszere könnyen kezelhető, úgy dolgozták ki, hogy az órára érkező értesítések a lehető legkönnyebben elérhetőek legyenek. Az okosórában elérhető a HERE gyalogos navigációs alkalmazása, a Financial Times cikkeket kínáló fastFT szolgáltatása, együttműködik a Spritz gyorsolvasási technológiájával és integrálja a Facebookról érkező üzeneteket és értesítéseket. Mindezek a funkciók biztosítják a Gear S viselőjének, hogy elérhető és kommunikációképes legyen, bárhol is jár.

Mindezek mellett a Samsung Gear S egy tökéletes edzőtárs: számos fejlett érzékelője, a beépített GPS és S Health funkciója minden olyan információt rögzít, amire egy edzés alatt és után szükség lehet. Az okosóra ezen kívül támogatja a Nike+ Running futóalkalmazást is, amely a futás szerelmeseinek segít abban, hogy edzésük minden percét nyomon kövessék, mobiltelefonjuk nélkül is.

A Samsung Gear S okosórával karöltve megjelent a legújabb vezeték nélküli fülhallgató is, a Samsung Gear Circle. Viselője okostelefonnal párosítva könnyedén fogadhatja hívásait, hallgathatja zenéit, adhat hangutasításokat. Ha pedig nem használja, egy egyszerű mágnessel a nyak köré illesztheti, a bejövő hívást pedig így is egy finom rezgés jelzi számára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá