Mindenkit maga mögé utasított a Samsung multiroom hangfala

0 2,359

 

A Samsung idén három kategóriában is elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) díját. Az EISA-díj olyan termékeket jutalmaz, amelyek példaértékűen egyesítik magukban az innovatív technológiát, a vonzó kivitelezést és a megnyerő funkciókat. Az EISA-díj döntőbizottsága 50 fős, tagjai fogyasztói elektronikai magazinok szerkesztői, akik Európa 20 országát képviselik

„A Samsungnál folyamatosan arra törekszünk, hogy innovatívabbnál innovatívabb készülékekkel álljunk elő – mondta Büttl Krisztián, a Samsung Electronics Magyar Zrt marketing vezetője. – Az, hogy ilyen illusztris bizottság több EISA díjat is nekünk ítélt, újra megerősített bennünket abban a hitünkben, hogy piacvezető termékeket alkotunk, melyekkel ténylegesen gazdagítjuk a fogyasztók életét.”

A 2014-2015-ös év multiroom rendszere – Samsung M7

• Az M7 Multiroom hangfallal nem csak telefonjáról vagy számítógépéről férhet hozzá a zenékhez, hanem dalok millióit érheti el a Spotify-ról, Deezerről, Napsterről és sok más szolgáltatótól Wi-Fi, Bluetooth, NFC és Spotify Connect segítségével. Otthonában az okostelefonokkal és tabletekkel szabályozhatja a hangszórók működését.

• A hangfalban 19 mm-es magas hangtartományú ikerhangszóró, két 56 mm-es közép-tartományú hangszóró és egy 10 cm-es mélynyomó található; a Bluetooth kapcsolat, az érintésvezérelt hangerőszabályzás és a FLAC fájlok dekódolásának képessége192kHz/24bit-ig pedig szintén növeli a hangfal vonzerejét.

Az EISA bírák hozzátették: „figyelemre méltó hangminőséget produkál: az M7 gazdag, erőteljes, egész szobát betöltő hangzást ad, és képes keményen odavágni, ha szükséges.”

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá