A Magyar Telekom új pályázatot hirdet amatőr kreatívoknak

0 803

A szeptemberi Fenntarthatósági Nap programja a függésekről és függelmi viszonyokról szól. A szervezők erre témára hirdették meg az idei kreatív versenyt is. A pályaművek beadási határideje szeptember 1.

A civilizáció egyre bonyolultabb kínálati rendszerében mind több a függés. Élőlények, közösségek, államok, természeti és gazdasági rendszerek függenek egymástól és minél bonyolultabb a rendszer, annál hajlamosabb az egyensúlyvesztésre. A Fenntarthatósági Nap idei programja a függésekről és függelmi viszonyokról szól. A szervezők szeptember 1-ig várják a „függés” témájában készült kreatív pályázatokat, dalban, filmen, rajzon, fotón vagy giffel – bárhogy, csak legyen eredeti és érthető a függés.

A nyertesek a Telekom jóvoltából kategóriánként egy-egy Sony Xperia tabletet és a kategóriához tartozó személyes élményt (hangstúdió, filmforgatás, kreatív műhely) és persze kreatív ajándékokat is – pl. kézzel festett Converse cipőt, egyedi longboard-ot – nyerhetnek. Ezen felül a Fenntarthatósági Napon kiállításra kerülő pályaművek közönségdíjasa is értékes nyereményt kap. A pályázati kiírás részletei itt

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá