Ennyire elképesztően erős lenne a Samsung Galaxy Note 4?

0 3,277

A Samsung Galaxy Note 4 az egyik leginkább várt okostelefon, melyet várhatóan az év második felében lehet majd megvásárolni. A Samsung ezzel a modellel akar véget vetni a mobil részleg csökkenő értékesítési tendenciájának. A Galaxy Note 4 ellátogatott az AnTuTu Benchmark-ra, amely lehetővé tette, hogy egy kicsit megismerjük a telefon tulajdonságait.

A teszt alapján, egy 5,7 colos képernyőre számítunk, ami 1440 x 2560 felbontásra lesz képes. A motorháztető alatt egy Samsung Exynos 5433 – Amerikában Snapdragon 805 – processzor foglal helyet. A grafikai munkáról ARM Mali T760 GPU fog gondoskodni.

Várhatóan a belső memóriája 16GB lesz, amit a későbbiekben tudunk bővíteni, a hátoldali kameráját pedig 16 megapixellel vértezik fel. Kap ezenkívül 3GB RAM-ot, ami mostanra sztenderdnek számít (azonban egyes pletykák szerint 4GB-tal érkezik), az Android operációs rendszerből pedig a legfrissebb, 4.4.4-es változatot telepítik rá.

A Samsung Galaxy Note 4-et az IFA-n fogják bemutatni szeptember 3-án. Egyelőre kérdéses minden specifikáció, illetve a kinézete is, de ha minden jól megy, talán idő előtt sikerül leleplezni a Samsung új, csúcs phabletjét.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá