Egy perui alkalmazás pofátlanul ellopta a magyar Orion gyár logóját

0 2,278

A 444.hu egyik olvasója vette észre, hogy egy perui  Androidos mobilalkalmazás, egyszerűen lekoppintotta a – szebb időket is megélt – Orion gyár logóját. Bottlik József által tervezett ikonikus arculat többet érdemel, minthogy egy webrádió borítóképe legyen.

A Peru Television Radio alkalmazással egyébként rádióadásokat és TV-csatornákat lehet nézni Peruban. A leírás szerint legalább 78 rádióállomás található az alkalmazásban, de lehet nézni a legfrissebb televíziós show-kat napi frissítéssel.

Ezenkívül található még benne chat, illetve mutatja az focis átigazolási listákat teljes képernyőn. Az alkalmazás egyébként viszonylag népszerű, a Google Play nyilvános statisztikája szerint legalább ezren már biztosan letöltötték.

Az alkalmazás készítőinek küldtünk egy levelet, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy miért pont ez lett a logójuk, s tudják-e, hogy ez egy magyar – időközben külföldi tulajdonba került – vállalaté. Amint válaszolnak, természetesen veletek is megosztjuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá