Így tudsz 27 csatornát ingyen nézni bárhol, bármikor

8 59,002

Korábban az elsők között számoltunk be arról, hogy elindult az ITT/OTT TV tesztidőszaka. Számtalan csatornát lehetett ingyen nézni, egészen július 31-ig. Bár ez a dátum már elmúlt, a szolgáltató úgy döntött, hogy a díjmentességet kitolják egészen augusztus 31-ig. Csupán egy kis tesztelést kérnek cserébe.

Veled is előfordult már, hogy lemaradtál kedvenc sorozatodról, esetleg a mindent eldöntő focimérkőzésről, mert egyszerűen nem volt a közelben televízió? Ha igen, akkor most van egy jó hírünk: teszteld velünk az ITT/OTT TV Androidos (vagy iOS-es), alkalmazását, s egy hónapon keresztül – legkésőbb augusztus 31-ig – ingyen nézhetsz egy csomó csatornát. Bárhol, bármikor, különösebb kötöttségek nélkül.

Az ITT/OTT TV-sek csupán annyit kérnek, hogy egy új funkcióban legyél a segítségükre. A lényeg: csomagot kell váltani. Biztonsági és kényelmi szempontokat figyelembe véve a csomagváltást applikáción keresztül nem, csak az ittott.tv weboldalon a felhasználói fiókba belépve tudod végrehajtani. Ehhez készült egy technikai segítségnyújtás, amit ide kattintva tudsz megtekinteni.

Ha elhatároztad, hogy teszteled velünk az ITT/OTT TV-t, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintva regisztrálni. Ha ez megtörtént, akkor SMS-ben kapsz egy kódot, amit első belépéskor meg kell változtatni egy általad könnyen megjegyezhetőre. Ennek segítségével tudod 2014 augusztus 31-ig díjmentesen – nincs semmilyen rejtett költség – használni az ITT/OTT TV-t.

Az Androidos alkalmazást a Google Play-ről tudod letöltetni, legegyszerűbben úgy, ha ide kattintasz. Ha a telepítés sikeres volt, indítsd el és lépj be a telefonszámoddal és a négyjegyű SMS-ben kapott kóddal, vagy ha megváltoztattad a profilodban azzal, és indulhat a TV nézés, azaz máris nézheted a műsort, használhatod a szolgáltatás androidos applikáción keresztül. Jó szórakozást kívánunk!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

8 hozzászólás

 1. TV műsort nézni sok módon lehet! Az adatforgalommal van gond! Amíg nem lesz megbízható és korlátlan mobilnet megfizethető áron, addig cseszhetik az ilyen programokat!

  • Tisztelt Emmersson!

   Az ITT/OTT TV szolgáltatáshoz szükséges folyamatos internetelérés lehet mobilnet, wifi, vagy helyi hálózat is. Mobilnet-nél az adatforgalmi keret határozza meg, hogy mennyi adatforgalom használható fel. Egy 4 GB-s mobilnet kb 4 óra tévézésre elegendő. Ahol van rá lehetőség (otthon, munkahelyen) javasoljuk, hogy inkább wifi-n keresztül csatlakozzon az internethez mivel az ilyen felhasználás nem fogyasztja a mobilinternet adatforgalmát. Várjuk, jöjjön, tesztelje, szedje szét!

   Üdv.: ITT/OTT TV csapata

  • Kedves Zoltán!

   Köszönjük az észrevételét. A megjelenő cikkeink, híradásaink mindegyikében tájékoztatjuk az olvasókat arról, hogy Magyarországon bárhol foghatók kísérleti adásaink. Jelenlegi engedélyeink csak Magyarország területére szólnak Folynak tárgyalások egyes csatornák esetleges országunkon kívüli terjesztéséről, de ezek még folyamatban vannak. Ezért jelenleg csak magyarországi mobilszámokról és IP címekről érhető el a szolgáltatás. Mivel sokan érdeklődtek már a csatornák külföldi vételi lehetőségével kapcsolatban, és kérték, hogy értesítsük őket, amennyiben az adásaink Magyarország területén kívül is foghatók lesznek. Amennyiben kéri, Önt is értesítjük erről, ha írásban jelzi azt az irjalnekunk@1240.hu e-mail címünkre küldött levelében.

   Üdv.: ITT/OTT TV csapata

 2. Minden vágyam a Mezzo, Unitel Classica, BBC World,Travel.Arte, 3 Sat, ZDF- szolgáltatóm a UPC csak bonyolult csomag kiegészítésekkel tud ebből egyet nyújtani.Amennyit nekik az évek alatt kifizettem abból nyilván valami antennát is beszerezhettem volna. Most értem a türelmem végére,amikor sokszor hetekig csak ismétlések vannak /70 felett szinte mindent láttunk már/A bajor adót egy-egy német adót meghatározott időkben tudom nézni,de ha jó műsoruk van ,akkor nálunk nem sugározható.Mikor és hogyan lesz elérhető csatornánként-természetesen megfizetve az árát ez a sok kulturális adás meg ami még kimaradt. Most vagy 40 csatornám van-jó,ha 10 érdekel,de inkább kevesebb.

  • Tisztelt Meggyesiné Szabó Katalin!

   Köszönjük, hogy megosztotta velünk az őszinte véleményét! Az ITT/OTT TV kísérleti adása alatt a technológiát teszteljük, miközben nagy gondot fordítunk a csomagjaink összeállítására is. A műsorokat szolgáltatótól függetlenül nézhetik a felhasználók, s már most is számos komoly érdeklődésre számot tartó csatorna kínálatából válogathatnak. A tesztidőszak során szerzett tapasztalataink rendkívül fontosak számunkra, teljes kínálatunkat és árainkat így ennek függvényében fogjuk majd meghatározni. Érdemes követni bennünket, mivel legfrissebb híreinket közzétesszük oldalainkon. A tesztidőszak lejárta után pedig kommunikáljuk majd a további teendőket.

   Üdv.: ITT/OTT TV csapata

 3. Áh, szóval bárhol, bármikor… Nekem Windows 7 okostelefonom van, adatcsomag előfizetés nélkül, wifi meg csak otthon van. Én is nézhetem bárhol, bármikor? Vagy ha mondjuk feleségem, akinek Androidja van de szintén adatcsomag nélkül? Anyukámnak butafonja van, ő is szeretne bárhol bármikor tévézni… Nem gondolják, hogy a fellengzős dumát hanyagolni kellene, még akkor is, ha valóban a világ legjobb szolgáltatása lenne? És ha az ingyenességre kerül a szó, ugye a tesztidőszak végén senkinek nem kell tennie semmit, hogy elkerülje, hogy esetlegesen kiszámlázzanak neki valamiféle díjat? Ezt nyugodtan beleírhatnák a promóciós anyagba, vagyunk páran, akik ugrunk erre…

 4. Valaki elárulná mely adókat lehet nézni? Mert ez lenne az egyetlen lényeges info de erről sehol egy szó sem esett. Már a MindigTv is évek óta átb@ssza az embert az idióta hazug szlogenjével (Minden ami kell és semmi ami nem), mert azok az adók amik érdekelnének csak a fullos prémium csomagban vannak, de a selejt, nézhetetlen szarokkal meg tele van az alap csomag. A másik lényeges info hogy mennyibe fog kerülni szeptembertől ez a ITT/OTT Tv? Mert nagyon nem mindegy. Ráadásul ha wan wifi ott többnyire TV és, szóval tényleg olcsónak kell lennie hogy valóban megérje…

Szólj hozzá