Ma nyílik a WestEndben a legújabb Samsung Experience Store

0 2,850

Bő egy évvel az első Allee bevásárolóközpontban nyílt prémium márkabolt után, július 29-én új Samsung Experience Store nyílik a budapesti WestEnd bevásárlóközpontban. Az üzlet széles termékportfólióval és a legnagyobb kiegészítő választékkal várja az érdeklődőket.

Ráadásul a nyitás napján indul a Samsung legújabb Galaxy Tab S táblagépének magyarországi értékesítése is, amelyet a vásárlók ez alkalomból akár 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

„A Samsung mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy vásárlói számára kizárólag jó minőségű termékeket és teljes körű kiszolgálást nyújtson. A WestEnd bevásárlóközpontban nyíló Samsung Experience Store egy újabb lépés efelé: az üzlet a Samsung mobileszközök, táblagépek, fényképezőgépek és kiegészítők Magyarországon elérhető egyik legnagyobb választékát kínálja. Egyebek mellett megtalálhatóak lesznek a Samsung Level stílusos megjelenésű, prémium fülhallgatói, amelyek kiemelkedő kényelmet és hordozhatóságot nyújtanak, miközben kiválóan passzolnak a legmodernebb okostelefonokhoz és táblagépekhez. A Samsung Experience Store-ok felsőkategóriás portfólióját a kiválóan képzett szakemberek és a letisztult dizájn szellemiségében készült belső tér egészíti ki” – hangsúlyozza Kunos Balázs, a Samsung mobil és IT üzletágának igazgatója.

A Samsung legújabb, eddigi legvékonyabb és egyben legkönnyebb Galaxy Tab S táblagépe is itt mutatkozik be először a hazai közönség előtt. A Samsung Galaxy Tab S Super AMOLED kijelzővel érkezik, és a legmodernebb kijelző technológiát ötvözi a prémium tartalommal. Az új táblagépek két méretben érkeznek, 10,5 colos (465g) és 8,4 colos (294g) képátlóval. Hosszabb élettartalmú akkumulátoruknak és az ultra energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően pedig a felhasználók órákig használhatják készüléküket, anélkül, hogy a lemerülés miatt kellene aggódniuk.

A WestEnd bevásárlóközpontban nyíló Samsung Experience Store a Samsung márkabolt stratégiájának következő lépcsője. A közeljövőben még egy budapesti, hosszabb távon pedig több vidéki márkaüzlet megnyitását tervezi a vállalat.

A Samsung már mintegy 4 858 Experience Store-t nyitott meg világszinten, és közel 20 000 úgynevezett shop-in-shop, a partnerek üzletén belül nyílt üzlettel vagy értékesíti zónával rendelkezik.

A kedden nyíló Samsung Experience Store egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket: minden vásárló kupont kap ajándékba, amellyel 10-50 százalékos kedvezményt érhetnek el , és ezt az összeget vásárlási utalvány formájában kapják vissza, amit a következő vásárlásnál tudnak felhasználni. Így a legújabb Samsung Galaxy Tab S-t akár féláron is hazavihetik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá