Ennél szebb kalkulátort még biztosan nem láttál

0 1,112

Kevés szépség rejlik az olyan hétköznapi dolgokban, mint a matematika, pedig az alábbi kalkulátort használva valószínűleg mindannyian örömünket leljük majd benne.

Kalkuláció. Egyike azok közé sorolható feladatainknak, amellyel jó eséllyel nap, mint nap találkozunk, így aztán szinte elengedhetetlen, hogy egy megfelelő számológép mindig a kezünk ügyében legyen.  Az okostelefonok egyre szélesebb körű térnyerésével legtöbben mobiljukat használják a különböző számítási feladatok elvégzésére, csakhogy a gyári alkalmazások nem minden esetben váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, így jobbára inkább másokkal helyettesítjük azokat.

Hasonló a helyzet a most bemutatásra kerülő alkalmazással is, amely egészen stílusos oldalról közelíti meg a kalkuláció és úgy általánosságban a matematikával kapcsolatos számítási feladatokat.

A Calcoid egy meglehetősen impozáns külsővel rendelkező számológép alkalmazás, amely a legtöbb hozzá hasonló alkalmazással ellentétben valóban kellemes formáját nyújtja a számolásnak. Az alkalmazás letisztult és igazán magával ragadó külsővel rendelkezik, mi több, az app „lelkét” jelentő hátterek kedvünk szerint változtathatók, melyek közül összesen hatféle beépített téma áll rendelkezésünkre.

Az app felületét elnézve többünk számára vélhetően az Apple saját mobil operációs rendszerének jellegzetes motívumai ugorhatnak be, azonban a Calcoid kizárólag Androidra érhető el, ráadásul a fejlesztők saját bevallása szerint nemigen kívánnak más irányba terjeszkedni.

Bár létezik ingyenes verziója is, ebben az esetben egy kisebb reklámcsíkot kell elviseljünk a képernyő felső részén. A probléma szerencsére könnyen orvosolható, ugyanis mindössze 1 dollár ellenében a teljes verziót is megkaphatjuk, ami tényleg nem eget rengető összeg érte.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá