Fűnyíróval hajtottak át rajta, mégis működik a Samsung telefon

0 1,644

Eddig sem lehetett kétségbe vonni a Samsung Active típusú telefonjainak strapabíróságát, amelyet egy közelmúltban történt eset is csak még tovább erősít – még ha az pusztán csak a szerencsés véletlennek is köszönhető.

A Samsungról köztudott, hogy előszeretettel készíti el aktuálisan újnak számító csúcstelefonjait úgynevezett Active változatban is, melyek legfőbb ismérve a terepre szánt, így meglehetősen strapabíró jellemzők. De vajon mennyire strapabíró a szóban forgó mobil, ha mondjuk egy fűnyíróval találkozik?

Egy Reddit felhasználó számolt be nem mindennapi történetéről a napokban. A yapinjapin1 néven elérhető blogger elmondása szerint éppen füvet vágott, amikor is kedved támadt egy kis zenehallgatáshoz. Miután saját Galaxy S4 Active telefonját és a hozzá tartozó kiegészítőket elővette, a mobilt zsebre dugta, majd folytatta a fűvágást. Pár perc múlva éppen számot akart váltani, amikor a telefonját hirtelen kiejtette a kezéből, s az egyenesen a fűnyíró borotvaéles pengéi közé esett.

A jóember azonnal leállította a szerkezetet, majd félelemmel teli ijedtséggel hátára fordította a gépet. Miután kihalászta a telefont, döbbenten tapasztalta, hogy a készüléknek szinte haja szála sem görbült, leszámítva a kisebb repedéseket és a telefon felső részét ért töréseket. Mint elmondta, a telefon továbbra is működőképes – ha bár a zenevezérlés nem teljesen tökéletes, mint azelőtt.

A fentiekből tehát jól látható, mit is jelent a strapabíró jelző egy-egy Active típusú Samsung telefon esetében. Mindettől függetlenül azonban, mi azért nem javasolnánk, hogy saját készülékeinket is hasonló tesztnek vessük alá.

kép: Reddit

kép: Reddit

 

kép: Reddit

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá