Újabb nagy bejelentésre készül a Samsung

0 1,180

Sejtelmes üzenetet hintett el saját Twitter-csatornáján a dél-koreai gyártó. A jelek szerint ezúttal egy új processzorcsaládon van a hangsúly. Talán ezen lapkák egyike kerül majd az új phabletbe is?

Újabb nagy bejelentésre készül a Samsung, ám ezúttal a telefonok és táblagépek helyett egészen más kerül majd terítékre. A gyártó saját Twitter-csatornáján keresztül megosztott sejtelmes kép szerint az elektronikai óriás készen áll, hogy bemutassa legújabb Exynos típusú házon belül fejlesztett processzorlapkáit.

A Sammobile úgy véli, a mai nap folyamán bemutatandó fejlesztések feltehetően az idén ősszel megjelenő Note 4-ben is visszaköszönnek majd, lévén, hogy a Galaxy S5 esetében is hasonló forgatókönyv volt érvényben.

Ami magát az új processzort illeti, egyelőre nincsen túl sok konkrétum, csupán annyit tudni, hogy az újonnan bemutatásra kerülő Exynos 5433 feltehetően támogatni fogja az Intel saját gyártású XMM7260 típusú LTE modemjét, amely a jelenlegi adatok szerint jóval gyorsabb letöltési sebességet produkál, mint a Samsung most piacon lévő mobilchipjei.

Korábban arról is lehetett hallani, hogy a chipek mindent egybevéve nyolcmagos teljesítményt produkálnak majd, melyben négy darab Cortex-A15 és négy Cortex-A7 maggal rendelkező lapka kap helyet, a Mali aktuálisan új grafikus gyorsítójával. Ezen információkat persze még véletlenül sem szabad készpénznek venni, hiszen hivatalosan egyik pletykát sem erősítette meg a Samsung.

Az új processzorcsalád bejelentésre csütörtökön, azaz a mai nap kerül sor.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá