Rövid ideig ingyenesen tölthető le ez a látványos app

0 821

Telefonunk felületének küllemét számos módon tehetjük egyedivé, amelyhez most egy remek alkalmazást mutatunk. A dolog igazi szépsége, hogy egy centünkbe sem kerül.

Megszokhattuk már, hogy az Android egyik legnagyobb előnye a viszonylag teljes mértékben való testre szabhatóság, melynek eredményeként többen szívesen változtatjuk meg készülékünk felületét, hogy ki-ki a maga ízlésének megfelelő stílusban használhassa mobilját. A procedúra kivitelezéséhez mára számos opció áll rendelkezésünkre, ha azonban egy igazi különlegességre vágyunk, érdemes kipróbálni a Themer: Launcher, HD Wallpaper nevű ingyenes appot.

Az alkalmazás számos beépített témát tartalmaz, melyek közt kedvünkre válogathatunk. A fejlesztők ígérete szerint a kínálat ráadásul nemcsak hogy bőséges, folyamatosan további tartalmakkal bővítik azt, hetente 10 vadonatúj alkotással.

Rengeteg téma közül válogathatunk

Rengeteg téma közül válogathatunk

Az app további különlegességei közé tartozik az egyes elemek tetszés szerinti megváltoztathatósága, így ha az egyik témát alkalmaznánk, de annak netán nem tetszik a színe, pillanatok alatt változtathatunk rajta. A témák applikálása ráadásul gombnyomásra kivitelezhető, és ugyanilyen könnyedén kikapcsolhatjuk.

Az alkalmazás most limitált ideig teljesen ingyen tölthető le a Google alkalmazásboltjából. Azt viszont nem árt tudni – ahogy azt a készítők is jelzik az app adatlapján –, hogy az alkalmazás jelenleg béta állapotban van, így kisebb problémák előfordulhatnak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá