Valóban hasznos: itt a töltő, GPS és hordozható merevlemez egyben

0 1,334

Egyszerre három problémára kíván praktikus megoldást nyújtani az alábbi kulcstartó méretű eszköz.

Újabb sikertörténet készül lezárulni, pontosabban már le is zárult a legnagyobb közösségi tőkegyűjtéssel foglalkozó weboldalon. Az IndieGogo-n nemrég indított projekt keretén belül egy valóban hasznos kiegészítőre gyűjtenek, amely nyomban háromféle problémára kíván segítséget nyújtani.

A GOkey nevű, legtöbb okosmobillal, így androidos készülékkel is működő eszköz egy miniatürizált töltőállomás, amely kulcstartónkra helyezve bárhová magunkkal vihető, ezáltal pedig mindig kéznél van, ha mobilunk netán lemerülő félben lenne. A kis kiegészítő különlegességét egyébiránt a fennmaradt funkciók jelentik, a GOkey ugyanis egy hagyományos flash tárolóként is használható, sőt mi több, a kulcsméretű eszközbe még egy GPS alapon működő helymeghatározó is került.

GOkey Stretch Goals from Go Devices, Inc. on Vimeo.

A projekt sikerességét remekül illusztrálja, hogy a célul kitűzött 40 ezer dollárnyi összeg helyett jóval több, egymillió dollár gyűlt össze, a gyártás pedig hamarosan megkezdődik.

A micro USB kábellel kompatibilis kiegészítő árát az opcionálisan választható háttértár mérete határozza meg: a 8GB-os változat 59 dollárba, a 16GB-os 69, míg a 32GB-osért pedig 79 dollárt kérnek majd, plusz 10 dollárnyi szállítás fejében.

A kis kiegészítőt egyébként fekete és fehér színekben tervezik piacra dobni. A dolog egyetlen negatívumaként – még ha kizárólag kötözködésből is – a szállítást tudjuk felhozni, azt ugyanis csak jövő év januárjától ígérik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá