A Galaxy Tab S gyönyörű képernyőjét reklámozza a Samsung

0 2,607

A Samsung bemutatta legújabb TV reklámját, melynek középpontjában a most megjelenő Galaxy Tab S család áll. Ez az első táblagép, melyet magas felbontású, Super AMOLED kijelzővel láttak el. Az egész mozgóképes anyag erre a panelra épül.

A kereskedelmi szpotot Jake Scot rendezte, aki egyébként nem kis név a szakmában. Többek között készített videoklipet olyan zenekarok számára, mint a Radiohead, a REM vagy éppen a Soundgarden. Bár sokan azt hitték, hogy a Samsung ismételten az Apple-nek próbál beszólni ebben a kisfilmben, azonban ez most tényleg nincs így.

Azt prezentálják, hogy az LCD kijelző sokkal, de sokkal rosszabb élményt nyújt, mint a Super AMOLED, mellyel a Galaxy Tab S van felszerelve. Ezzel teljesen kár vitatkozni, mert tényleg így van.

Nincs még egy olyan táblagép a piacon, mely képes versenyezni ezzel a páratlan vizuális élménnyel. Ezenkívül design, esztétika jellemzi a Samsung Galaxy Tab S-t – mondta Younghee Lee azIT & Mobile osztály globális ügyvezető alelnöke.

A Samsung Galaxy Tab S tévéreklámot a cikk alján teljes hosszában meg lehet tekinteni, egyelőre nem tudunk arról, hogy ezt Magyarországon is le fogják-e vetíteni.

A Samsung Galaxy Tab 8.4 S és Tab S 10.5 az Egyesült Államokban már megvásárolható 399, illetve 499 dolláros áron, hazánkban a hónap végén érkezik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá