Ez volna az első igazi fotó a Galaxy F-ről?

A számos hitelesnek mondott kép és videó után most egy újabb, feltehetően már az igazi készüléket ábrázoló fotó jelent meg a Galaxy S5 prémium változatú telefonjáról. A tegnap felbukkant kép – melyről mi is beszámoltunk –  nagyon úgy néz ki, hogy valós, nem manipulált.

Lassan nem telik el úgy egy hét, hogy ne érkezne valamilyen állítólagos hír a dél-koreai gyártó sokat emlegetett prémium mobiljáról. Mint ismeretes, a Samsung korábban ugyan teljes mértékben cáfolta az új zászlóshajó felturbózott változatának létezését, ennek ellenére azóta mégis számos pletyka jelent meg, amelyek ezek ellenkezőjét vélik tudni.

Ezúttal is hasonló helyzet, ám fontos különbség, hogy a homályos és rosszminőségű alkotások helyett most valóban szemtől szemben vehető szemügyre a prémium készülék. A fotón jól kivehetők a mobil fémmel borított oldalélei, amely – mint azt köztudott – az új telefon egyik húzóképessége is lesz, hiszen a gyártó évek óta plasztikkal vonja be készülékeit.

Úgy néz ki, hogy a tegnapi hírben felbukkant kép, valós és nem manipulált fotó lehet. Ezt több portál is megállapította ma reggel. Az említett mobil további képességeit elnézve sem lesz okunk panaszkodni annak tudására: a készülék memóriája állítólag 3GB RAM-ot vonultat majd fel, míg processzorból a Qualcomm aktuális üdvöskéjét kapja meg.

A prémium változatú Galaxy S5-ről természetesen eddig még nem közölt hivatalos információkat a Samsung, de a SamMobile úgy véli, az elkövetkezendő hónapokban vélhetően mindenre fény derülhet. A Galaxy S5 prémium változatáról még több információt erre és erre a linkre kattintva találhatsz.

Mit gondoltok, valóban érkezik a prémium Galaxy S5?

(borítókép: Mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá