A Samsung ismét keményen odacsapott az iPhone-nak

0 3,831

A Samsung viszonylag sok reklámot kiadott már a Galaxy S5 kapcsán, azonban ez az első eset, hogy a dél-koreai vállalat mozgóképes, S5-ös, anyaga az iPhone-t ekézi. Pedig nem is jelentéktelen dologra akarják felhívni a figyelmet. Az iPhone akkumulátor üzemideje a Galaxy S5-höz képest kriminálisan rossz. Ezt pedig a Samsung most jól kihasználta.

A különféle Apple-fanatikus blogok szerzői, természetesen ismételten elővették a szokásos demagóg szöveget. Szerintük szégyen, hogy a Samsung így reklámoz, hiszen az Apple nem támadja a dél-koreai vállalatot. Az almás cégnek ugyanis kifinomult, megható reklámjai voltak, vannak és lesznek. Persze a Mac or PC kampány – mely egyébként zseniális – nem az Apple-ről szól, ugye?

Csak a magyarországi reklámokban nem támadják egymást a márkák, külföldön, főleg az USA-ban ennek kifejezetten nagy hagyománya van. Elég csak a Pepsi vs. Coca-Cola párharcra gondolni. A mostani reklám ráadásul az iPhone-osok legnagyobb problémájára hívja fel a figyelmet. Mégpedig arra, hogy nagyon rossz az akkumulátor üzemideje, pótakksit pedig nem lehet belerakni. Neked hogy tetszik ez a reklám?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá