A forradalmi, magyar navigációs alkalmazáshoz töredékáron juthatsz hozzá

0 2,391

A NaviCard alkalmazásról megjelent előző írásunkat egy nap leforgása alatt közel 12 ezren tekintették meg. A nagy érdeklődésre való tekintettel az alkalmazást kibocsátó NAVEX tíznapos akciót indít, amelynek ideje alatt jelentős árkedvezménnyel tölthető le a NaviCard app. Az akció ideje alatt 2500.- Ft helyett 499.- Forintért lesz letölthető az alkalmazás. Az akció 2014. július 4-től július 14-ig tart.

Kedvcsináláshoz néhány NaviCard kártyát is közzétesznek oldalukon, amelyek programozni tudják készülékeink navigációját. Ehhez csupán a képernyőre kell irányítani készülékünk kameráját.

Itt hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy aki szeretne magának NaviCard kártyákat nyomtatni Google térképen kiválasztott helyekről, az ezt megteheti, ha ellátogat a NaviCard webhelyére. Itt minden szükséges instrukciót megtalálhat arról, hogy ez hogyan történik.

A webes megoldás érdekessége, hogy a Google térkép egy óriás kártyában jelenik meg, amelyen a kód is rajta van. Amint leszúrjuk a térképen a jelölőt, azonnal változik a kód is. Természetesen mobilunk kamerájával ezt a virtuális kártyát ugyanúgy beolvashatjuk, mint a nyomtatott NaviCard kártyákat. A NaviCard-ot ide kattintva tudod letölteni, most jóval olcsóbban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá