Péntektől árulhatják az új Galaxy táblagépeket

0 1,111

A gyártó közleménye szerint Európában várhatóan ezen a héten pénteken kezdődik a múlt hónapban bemutatott Galaxy táblagépek hivatalos forgalmazása.

Mint ismeretes, a Samsung még júniusban mutatta be legújabb Galaxy Tab S termékcsaládját, melyek legszembetűnőbb tulajdonsága a Galaxy S5-től átvett jó néhány funkció. Az új tabletek kétféle (8,4 és 10,5) hüvelyk méretben lesznek kaphatók. Mindkét masina belsejében 3GB RAM és az opcionálisan választható 16 vagy 32 gigabájtnyi belső tárhely van – ez utóbbi természetesen microSD kártyával tovább bővíthető.

A tabletekbe – régiótól függően – a Samsung Exynos 5 vagy a Qualcomm Snapdragon 800-as sorozatú processzor lapkái kerültek. Előlapi kamerájuk 2,1 megapixel, míg a hátoldali fényleső pedig 8 megapixelt virít. A Galaxy S5-től örökölt néhány tulajdonságot természetesen mindkét gép megkapta, így bármelyik kiszerelést is válasszuk, mindkettőben található ujjlenyomat-olvasó, ahogy mindkettő hátlapját a Galaxy S5 jellegzetes perforált stílusú mintájával látta el a gyártó.

A júniusi premier idején a táblagépek bár elsőként csak a gyártó szülőhazájában voltak elérhetőek, nem sokkal később már az Egyesült Államokban is megkezdték azok forgalmazását.

Azoknak, akik az európai rajtra vártak, jó hírünk van, a Samsung tájékoztatása szerint ugyanis a készülékek várhatóan pénteken, azaz holnap landolhatnak a kereskedések polcain.

A Galaxy Tab S-ről készült részletes összefoglalónkat erre a linkre kattintva olvashatjátok el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá