Nagyon meggyőző a Samsung Galaxy S5 mini

0 4,651

Mára megszokott lett, hogy a Samsung minden évben kidob egy Galaxy S szériát, majd pedig azt követi pár hónapra rá egy Galaxy S mini változat. A dél-koreai vállalat azt reméli ezektől a modellektől, hogy azok fogják megvásárolni, akik szeretnének egy csúcstelefont, de nem engedhetik meg maguknak azt, hogy nagyjából 200 ezer forintot költsenek rá. A Galaxy S5 miniről már sokat lehetett hallani, nagyszerűre sikeredett, most pedig kiderült, hogy mikor jelenhet meg ez a telefon.

A Sammobile úgy tudja, hogy a Galaxy S5 mini várhatóan július közepén válik elérhetővé. Igaz ez nem az a pontos dátum, amit vártunk, de végre legalább van egy kiindulási alapunk. Persze ez az időpont azért sem meglepő, mert a Galaxy S4 minit is júliusban adták ki tavaly. Azonban annak kifejezetten örülhetünk, hogy a Galaxy S5 mini nem lesz annyira középkategóriás telefon, mint az elődje.

A kiszivárgott specifikációk alapján megkapja az ujjlenyomat-szkennert, a pulzusszám-mérőt, ráadásul megkapta az IP67 tanúsítványt, így az S5-höz hasonlóan ez is víz és porálló lesz. A Galaxy S5 mini 4.5 hüvelykes 720p-s kijelzővel fog rendelkezni, az eddig ismeretlen 1,4 GHz-es Samsung Exynos 3 Quad processzort kaphatja meg, 1,5 GB RAM-mal, míg a hátlapi kamera 8, míg az elülső 2,1 megapixeles lesz.

Természetesen Android 4.4.2 KitKat-tel és a Samsung legújabb TouchWiz UX felületével érkezik. Ráadásul az összes komolyabb szoftveres újdonságot is megkapja, mint például az Ultra Power Saving, a privát, és a gyerek módot. Szerinted milyen lesz a Samsung Galaxy S5 mini?

(Fotó: Sammobile)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá