Még egy változatban készülhet a Galaxy S5

A szokásosnál is jóval tovább tart ki aktuális csúcsmobilja mellett a Samsung. Olyannyira, hogy a meglévő Galaxy S5 változatok mellett hamarosan még egy újabb verziót dobnának piacra. A helyzet komikuma, hogy a telefon, az összes eddig megjelentnél drágább lehet.

Ahogyan tavaly, úgy idén sem szenvedünk hiányt különféle Galaxy kiadásokból, hiszen a dél-koreai gyártóról már szinte köztudott, hogy számos változatban igyekszik vízre bocsátani aktuális zászlóshajóját, hogy minden fogyasztói igényt kielégíthessen. Most sincs ez másképp, ráadásul úgy tűnik, a Samsung idén még tovább menne, melynek eredményeként alaposan felforgatná az eddigi forgatókönyvet.

A SamMobile egy indiai forrására hivatkozó információja szerint a gyártó nem kisebb dolgon mesterkedik, minthogy jelenlegi csúcstelefonját a már több okos kiegészítőjénél jól ismert Tizen rendszerrel is piacra dobja. A Zauba nevű oldal szerint a hír komolyságát jól illusztrálhatja egy, a birtokukba került rendszerdokumentumról készült fotó, amely épp az említett készülék egyik prototípusáról árulkodik. A Tizen rendszerrel szerelt eszközök nem új keletűek, a Samsung által ugyanis az év elején bemutatott okos kiegészítőkön is ugyanez a rendszer fut.

Galaxy S5 Tizen rendszerrel? Nem túl valószínű. | kép: sammobile.com

Galaxy S5 Tizen rendszerrel? Nem túl valószínű. | kép: sammobile.com

Mi mindezektől függetlenül azért óvatosságra intenénk olvasóinkat, lévén, hogy a képen látható összeg (dollár szerinti) árfolyamából kiindulva, több mint 905 dolláros árcédulát jelent. Ez pedig nem tűnik túl logikus húzásnak, már csak abból a szempontból sem, hogy a gyártó vélhetően nem szívesen állítana saját magának házon belüli konkurenciát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá