Íme a belépő szintű okostelefon, a Samsung Galaxy Core Mini 4G

0 1,771

A Samsung nemrég bevezette az Androidos okostelefonok piacára a Galaxy Core családot, mely úgy tűnik, hogy hónapról-hónapra egyre több taggal bővül. Az új készülék, amit most a dél-koreai gyártó bemutatott, az nem más, mint a Galaxy Core mini 4G (SM-G3568V), de van egy rossz hír: egyelőre csak Kínában kapható.

Jóllehet, hogy ez a készülék is fel van szerelve 4G LTE-s antennával, azonban az nem kérdés, hogy a Galaxy Core Mini 4G messze nem egy high-end mobil. Ez már a specifikációból is egyértelműen kiderült. A telefon 4,3 hüvelykes kijelzőt kapott, ami 480×800 pixeles felbontású. A hátsó kamerája mindössze 5 megapixeles, azonban quad-core 1,2 GHz-es processzorral rendelkezik, plusz 1,5 GB RAM-mal, ráadásul a 8 GB-os belső memória bővíthető.

A Samsung Galaxy Core Mini 4G egyébként megkapta az Android 4.4 KitKat-ot, így az Android Wear-rel szinkronizálható lesz, ez pedig egy nagyon fontos előny. Egyelőre úgy tűnik, hogy csak fehér színben lesz kapható, de talán idővel más variációk is a boltok polcaira kerülhetnek.

Az biztos, hogy a telefon először Kínában kerül forgalomba, ráadásul csak egy szolgáltató fogja árulni, mégpedig a China Mobile, azonban több, mint valószínű, hogy siker esetén más ázsiai piacokra is betörhet, ha az ára nem lesz túl magas. Te maximum mennyit adnál ezért a telefonért?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá