Így nézhetsz ingyen csomó TV csatornát mobilról, egy hónapon keresztül

5 10,280

Veled is előfordult már, hogy lemaradtál kedvenc sorozatodról, esetleg a mindent eldöntő focimérkőzésről, mert egyszerűen nem volt a közelben televízió? Ha igen, akkor most van egy jó hírünk: teszteld velünk az ITT/OTT TV Androidos (vagy iOS-es), alkalmazását, s egy hónapon keresztül – legkésőbb július 31-ig – ingyen nézhetsz egy csomó csatornát. Bárhol, bármikor, különösebb kötöttségek nélkül.

Az ITT/OTT TV technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatás, amelyen keresztül az Internet segítségével lineáris (normál) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetsz. Az ITT/OTT TV egy forradalmian új szórakoztató szolgáltatás, mellyel akár hordozható eszközeiddel web böngésződdel, vagy applikáción keresztül Magyarországon bárhol, bármely időszakban nézheted kedvenc TV csatornáidat, olvashatod az elektronikus (EPG) TV újságot, fürkészheted a tartalmakat és előzeteseket, mely TV csatorna programján épp mi látható, hallható.A TV szolgáltatáshoz immár nem kell kábel, vagy antenna, csak szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz, amelyen az ITT/OTT TV szolgáltatásait meg tudod jeleníteni.

A szolgáltató kiemelt figyelmet fordít a felhasználói élményre, így az SWorld olvasói elsőként próbálhatják ki az ITT/OTT TV Androidos alkalmazását, ráadásul teljesen ingyen. Cserébe csupán egy anonim kérdőívet kell kitölteni arról, hogy milyennek találtad az ITT/OTT TV-t. Ennyi az egész!

Ha elhatároztad, hogy teszteled velünk az ITT/OTT TV-t, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi linkre kattintva regisztrálni. Ha ez megtörtént, akkor SMS-ben kapsz egy kódot, amit első belépéskor meg kell változtatni egy általad könnyen megjegyezhetőre. Ennek segítségével tudod 2014 július 31-ig díjmentesen – nincs semmilyen rejtett költség – használni az ITT/OTT TV-t.

Az Androidos alkalmazást a Google Play-ről tudod letöltetni, legegyszerűbben úgy, ha ide kattintasz. Ha a telepítés sikeres volt, indítsd el és lépj be a telefonszámoddal és a négyjegyű SMS-ben kapott kóddal, vagy ha megváltoztattad a profilodban azzal, és indulhat a TV nézés, azaz máris nézheted a műsort, használhatod a szolgáltatás androidos applikáción keresztül.

Az ittott.tv-n történő regisztrációt követően arra kérünk, hogy használd néhány napig a szolgáltatást, majd tölts ki egy kérdőívet. A szolgáltatást július 31-ig szabadon használhatod a kérdőív kitöltése után is. Csatlakozz és próbáld ki az alkalmazást, töltsd ki kérdőívünket! Szerkesztőségünk a 20 leghasznosabb véleményt ITT/OTT TV -előfizetéssel, exkluzív pólókkal és páros mozibelépőkkel díjazza. Jó szórakozást és kellemes időtöltést kíván az ITT/OTT TV és az SWorld csapata.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 hozzászólás

  • Mert a Windows Phone-ra sokszor nem éri meg fejleszteni, egyszerűen annyi pénzt sem hoz vissza, amennyit a fejlesztésre költene a cég, itthon meg ilyenkor az a választ, hogy akkor miért… :(

  • Kedves Tendes!

   Telefonszám nélkül nem lehet, de nyilván ha van táblagéped, akkor mobiltelefonod is van. Arra kapod meg a belépési kódot, amit természetesen utána táblagépen is beírhatsz.

Szólj hozzá