A Galaxy Note 4 a vártnál kisebb kamerával érkezhet

0 1,376

Egy dél-koreai forrás, az ETNews, azt állítja, hogy a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Note 4 phablet nem 16 megapixeles ISOCELL-lel, hanem csupán 12 megapixeles, optikai képstabilizátorral (OIS) fog érkezni. Kérdéses, hogy ez mennyire igaz.

Hatalmas érdeklődés övezi a Samsung legújabb készülékét, így nem meglepő, hogy napról-napra új pletykák látnak napvilágot. Az ETNews azt állítja, hogy a dél-koreai mobiltelefon óriás partnerei már megkezdték a Kínában található Tianjin-ben az elem gyártását.

Továbbá azt is hozzáteszik, hogy a gyár további fejlesztéseken esik át, így 3 millió kamera modul gördülhet le a futószalagról egy hónap alatt, ami nagyjából megfelel annak, amit a Samsung minimumként elvár. Végezetül a dél-koreai lap hozzátette azt is, hogy az előlapi kamera 3,7 megapixeles lesz, így a Galaxy Note 4 itt sem szégyenkezhet.

Bár határozottan azt mondani, hogy 12 vagy 16 pixeles kamerával fog érkezni a phablet, egyszerű felelőtlenség, azért most már nagyjából lehet sejteni a két opciót.

Ez a 12 megapixeles kamera azért is érdekes, mert korai AnTuTu benchmark két Galaxy Note 4-et jelzett, azonban mindkettőnek 16 megapixeles hátsó kamerája volt. Az előlapi azonban megegyezett az ETNews állításával, mely szerint 3,7 megapixeles. Szerinted melyik a valós?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá