Aranyban is érkezhet az eddigi legszebb Samsung mobil

0 1,746

A Samsung prémium kategóriás, fémburkolatú okostelefonját már nagyon várjuk. Egyre biztosabb, hogy hamarosan érkezhet a jelenleg Galaxy F néven ismert zászlóshajó. Az @Evleaks ismételten egy új képet töltött fel a Twitter csatornájára, mely arról tesz tanúbizonyságot, hogy akár arany színben is megjelenhet az eddigi legszebb Samsungos mobil.

A nyilvánosságra került fotókon jól látszik, hogy a Samsung Galaxy F nagyon hasonlítani fog a Galaxy S5-re. A hátulja várhatóan szálcsiszolt alumínium lesz, s megkapja az S5 kiváló kameráját, illetve a pulzusmérőjét. Egyelőre kérdéses, hogy az @Evleaks által megszellőztetett képek vajon a hivatalos sajtófotók-e, mindenesetre a szürke változatot is közzétették korábban.

goldgalaxy

Az eddigi pletykák egyetértenek abban, hogy a Galaxy F valószínűleg valamivel nagyobb lesz, mint az S5. Vélhetően 5,3 hüvelykes kijelzőt kap, azonban ezt nem érdemes kőbe vésni, – ha csak nem kapja meg a Quad HD (1440×2560) egységet – mert most már egyesek úgy vélik, hogy “csupán” egy 1080p-s telefont kaphatunk.

Mindenesetre a Snapragon 805 chip, és 16 megapixeles kamerát továbbra is biztosra veszik a legnagyobb nemzetközi IT oldalak. Hamarosan kiderülhet, hogy ezekből mi igaz, ugyanis várhatóan a Samsung nyár végén fogja leleplezni a Galaxy F készüléket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá