21 napos próbaprogrammal újít a Samsung

0 1,131

A vásárlás előtt igénybe vehető kipróbálási lehetőséget hirdet több készülékére is a dél-koreai gyártó. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a fogyasztók saját kezükből tapasztalják meg a telefonok és okos kiegészítők előnyeit, valamint hátrányait, mielőtt azok megvételére ténylegesen sor kerülne.

Új keletűnek egyáltalán nem, egyedülállónak viszont annál inkább mondható a Samsung pár napja indított készülék programja, melynek értelmében több termékre is kipróbálási lehetőséget biztosítanak még közvetlenül a vásárlás előtt. A kezdeményezés összesen 21 napig kínál „kölcsönözhető” készülékeket, így többek közt a Galaxy S5-öt, a Galaxy Note 3-at, de még a Gear 2 és Gear Fit okos kiegészítőket is tesztelhetővé tették.

A nem mindennapi akcióval elsősorban a vásárlást megelőző rizikófaktort kívánják csökkenteni, és ily módon megismertetni az olykor méregdrága készüléket a potenciális vásárlóval.

A gyártó tájékoztatása szerint a próbaidőszakot lehetővé tévő kezdeményezés egyelőre csupán öt amerikai viszonteladón keresztül vehető igénybe, melyhez az amerikai kormány által kiadott érvényes személyi igazolvány szükséges. A program bár teljesen ingyenes, a tesztelni kívánt készülékhez azonban egy előre meghatározott összeget letétbe kell helyezni. Ha a termék sérülésektől mentes állapotban kerül vissza (és a már említett időszakon belül) a Samsung a teljes összeget visszaadja.

Arról, hogy más országokban is bevezeti-e egyáltalán a Samsung a programot, még nem esett szó.

(kép: Mashable.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá