Note 4: brutális fénylesővel érkezhet az újabb csúcsmobil

Újabb pletykák merültek fel a Samsung ősszel érkező mobilcsodájával kapcsolatban, melyek ezúttal a készülékben landoló fénylesőt érintik.

A szelfizés tömegjelenséggé válásával mára gyakorlatilag minden telefongyártó előszeretettel ruházza fel termékeit valamilyen fotózással kapcsolatos extravagáns funkcióval, ám ezek többsége aligha eredményez minőségbeli javulást az elkészült képek láttán – erre kíván megoldást találni a Samsung. A Note 4-gyel kapcsolatos legfrissebb pletykák szerint a kamerát érintő több újdonságra is számíthatnak majd a dél-koreai gyártó idei phabletjére várók.

A dél-koreai ETNews információira hivatkozó PhoneArena már tudni véli, hogy az idén ősszel megjelenő Note 4-ben egy optikai képstabilizátorral szerelt hátsó kamera kerül, mely egészen pontosan 12 megapixelt vonultat fel, míg ezzel párhuzamosan az előlapon egy 3,7 megapixeles, kifejezetten szelfizésre kihegyezett fényleső lapul majd. A hír hitelességét egyébiránt nagyban növelheti, hogy az oldal korábban is számos alkalommal közölt pontos információkat.

A Galaxy Note 4 hivatalos debütálását egyre többen a szeptember 5-én kezdődő IFA elektronikai szakkiállításon valószínűsítik, pontos ára ugyanakkor még nem ismert. A mobil egyik legfontosabb húzóképessége – a kamera mellett – a QHD felbontással operáló kijelző, amely minden eddiginél élesebb és gazdagabb színvilággal bíró képeket virít.

A mobil egyébként már a tömeggyártásra is megérett.

(kép: community.sprint.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá