Galaxy Note 4: gyártásra kész az új zászlóshajó

Bár a hivatalos bejelentésig még jócskán van idő, a Samsung már az utolsó simításokat végzi idei phabletjén. A tömeggyártás állítólag napokon belül megkezdődhet.

Ugyan a fél világ még javában Galaxy S5-lázban ég, rövidesen fordul a kocka – már ami a dél-koreai gyártó termékpalettáját érinti: jól tudjuk, ha ősz, akkor bizony Note-széria, az idei második Samsung (mobil)-show ráadásul bőven tartogathat meglepetéseket Note 4 fronton.

A SamMobile legfrissebb értesülései szerint már július elején megkezdődhet a szóban forgó készülék tömeggyártása, a Samsungnak ugyanis eltökélt célja, hogy még szeptember elején piacra dobja a mobilt. Nyílt titok, hogy a dél-koreai óriás így próbálna meg némi versenyelőnyhöz jutni az Apple-lel szemben, aki szintén az említett időszakban tervezi megjelentetni menetrend szerint érkező iPhone-ját. Az eddigi források egyébiránt rendre a szeptember 5-től kezdődő berlini IFA szakkiállítást emlegetik, mint a Galaxy Note 4 egyik lehetséges felbukkanási helyszínét. Így vagy úgy, idén ősszel újabb csúcskészülékkel bővül a Samsung-féle mobilpaletta.

Az eddig megjelent információk szerint a mobilban mintegy 5.7 hüvelykes QHD kijelző, a Snapdragon aktuális csúcsragadozójának kikiáltott processzor, valamint 3GB RAM kerül. A 16 megapixeles hátlapi kamera állítólag optikai kép stabilizátorral lesz felszerelve.

A Galaxy Note 4 pontos ára, – ahogyan az ilyenkor lenni szokott – még csak körülbelüli szinten sem ismert.

(kép: galaxynote4update.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

  1. Keményen odatette magát a design csapat ismét! Hiába, erre állt be a gép, csak a kijelző méretét változtatják időnként, a szappantartó műanyag ratyi maradt a régi. Esetleg ha a reklámra szánt milliárdoknak csak 15%-át a design csapatra szánnák, ki is nézne valahogy a termék. Gyakorlatilag 2009 óta ez a sablon van folyamatosan, már kicsit unalmas:-D

Szólj hozzá