A Samsung légkondicionáló rendszere kiváló teljesítményéért kapott elismerést

0 821

A Samsung a világon elsőként szerzett minősítést DVM légkondicionáló rendszere teljesítményéért, megerősítve ezzel pozícióját a légkondicionáló berendezést gyártó cégek között.

Az Eurovent – az épületgépészeti ipar nemzetközileg elismert és független tesztelő és szolgáltató szervezete – a Samsung 17 légkondicionáló rendszerének hatékonyságát tesztelte és hitelesítette, beleértve a hűtési/fűtési teljesítményt, az energiafogyasztást, az elektromos hatásfokot, a zajszintet és más jellemzőket.

Korábban az európai fogyasztók csak a gyártók által közölt információkra hagyatkozhattak, mostantól azonban az Eurovent új, idén indult teljesítmény-minősítő programjának köszönhetően hiteles és objektív tájékoztatáshoz juthatnak.

A Samsung DVM rendszereket kettős digitális inverter kompresszorral szerelték fel, amely hatalmas tereket képes fűteni és hűteni, kiváló teljesítménye ellenére rendkívül energiatakarékosan. A rendszerek ugyanakkor vezető helyen vannak az AHRI, a Koreai Energiagazdálkodási Vállalat és a China Energy Label program által hitelesített energiahatékonysági értékelésekben is.

“Rendkívül boldogok és büszkék vagyunk, hogy a világon az elsők lehetünk, akik elnyerték az Eurovent minősítését a légkondicionáló szektorban. Ez a minősítés egy újabb szintre repíti a Samsungot, és hozzájárul ahhoz, hogy az egész világon mi legyünk az épületgépészeti ipar egyik vezető szereplője. Továbbra is azon dolgozunk, hogy mind a VRF (változó hűtőközeg tömegáramú), mind a RAC (lakossági hűtés és légkondicionálás) rendszerek területén a piac legjobb megoldásait készítsük el, többek között világszerte ismert IT technológiánkra építve” – nyilatkozta Boo-Keun Yoon, a Samsung fogyasztói elektronikai részlegének vezérigazgatója.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá