Galaxy S5 Sport: itt a csúcsmobil újabb változata

0 830

A sportolás szerelmeseinek kedvez a dél-koreai gyártó most bejelentett Galaxy S5 variánsával, melyhez a kézzel fogható különbségek mellett néhány exkluzív szolgáltatás is dukál.

Azt azért nem mondanánk, hogy a Samsung csak kifejezetten egy bizonyos vásárlói rétegre koncentrál, hiszen idei csúcsmobilját már számos különféle változatban is piacra dobta – gondoljuk csak a fényképezésre specializálódott Galaxy K Zoomra, vagy a kifejezetten extrém körülmények közt is vígan helyt álló Galaxy S5 Active-ra. Most ez utóbbi kategóriát kívánja tovább bővíteni a dél-koreai gyártó.

Az amerikai Sprint kínálatában megjelent Galaxy S5 Sport – nevéből adódóan – főként a sportot űzőknek tehet jó szolgálatot. A mobil teljes hátlapját, valamint oldalsó éleit a megfelelő tapadás érdekében gumírozott burkolattal látták el, így az még nedves tenyérrel is kitűnő fogást biztosít. Emellett három fizikai gomb is helyet kapott rajta, a megfelelő vízállóságra pedig az IP67 nyújtotta szabvány jelent garanciát.

Az újdonságot megvásárolni tervezőknek jó hír lehet, hogy a Samsung nemcsak a kézzel fogható különbségek terén hirdeti a sportosságot, a telefonhoz ugyanis számos teljes értékű fitnesz- és egészségügyi alkalmazás, továbbá féléves prémium Spotify előfizetés is jár. Szintén jó hír, hogy a mobil hardver részéről sem feltétlenül kell kompromisszumokkal számolni, lényegében ugyanazt kapja a vásárló, beleértve az ujjlenyomat-olvasót, és persze a hátsó kamera alatt elhelyezkedő szívritmusmérőt is.

A kétféle színben (elektromos kék és cseresznyepiros) kapható Galaxy S5 Sport ára egyelőre még nem ismert.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá