Így adhatsz a Samsung Galaxy S5 takarékos üzemmódjához plusz programokat

0 1,328

A Samsung Galaxy S5 megjelenése előtt a felhasználók hatalmas elvárásokat támasztottak a dél-koreai vállalat új okostelefonjával szemben. Bár nem rendelkezik Quad HD kijelzővel és Snapdragon 805-ös chippel, a Samsung olyan kiemelkedően fontos funkciókat keltett életre, mint az Ultra Power Saving Mode (UPSM), mellyel még tovább bírja a telefonunk. Most itt a megoldás, hogyan tudunk plusz programokat társítani ehhez a funkcióhoz.

Ha a Samsung Galaxy S5-öd akkumulátora már csupán csak 5%-os töltöttségen van, be tudod kapcsolni az Ultra Power Saving Mode (UPSM) funkciót. Ezzel további 12 órán keresztül nem merül le a telefonod, igaz ennek ára van. A program kikapcsolja az színeket az AMOLED kijelzőn, – csak fekete és fehér lesz – illetve csupán néhány alapvető funkció fog működni, mint a telefonálás, üzenetküldés és a böngésző.

Most azonban érkezett egy alkalmazás, mely segítségével további programokat tudsz használni a csökkentett üzemmódban. Igaz, ezáltal az UPSM hatékonysága kicsit csökken, azonban legalább te szabályozhatod, hogy mire van szükséged és mire nincsen.

A Googla Play-ből mindössze egy dollárért – megközelítőleg 225 forint – megvásárolható a S5 UPSM Manager *ROOT nevezetű alkalmazás. Bár csak kevés értékelés van, illetve nagyjából száz letöltésnél tarthat, nagyon jó programnak tartjuk. Te ki fogod próbálni? A program ide kattintva letölthető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá