FIFA 2014 Világbajnokság: mindenki orrba-szájba szelfizik

0 506

A 2014-es FIFA labdarúgó világbajnokság egy olyan esemény, mely összehozza a játék rajongóinak százmillióit. Itt nem számít az, hogy híresség esetleg politikus vagy: a legfontosabb, hogy melyik nemzeti válogatottnak szurkolsz. Az üstbe tegyünk egy kis technológiai fűszert, s látjuk, hogy még Brazíliában is mennyire nagy szerepe van annak, hogy az okostelefon eladások a tavalyi évben robbanásszerű növekedésbe kezdtek. Mindenki elkezdett szelfizni. Még a VB-n is!

Bár Brazília csak szenved, azért Neymar boldogan szefizik néhány csapattársával. Németország nemzeti csapatának legnagyobb rajongója kétségtelenül Angela Merkel kancellár, s bizony ő sem veti meg a közös fotót a játékosokkal. Az USA alelnöke, Joe Biden meglátogatta a válogatottat az első győztes meccs után, természetesen a fotó sem maradhatott el.

A legtöbb ember soha nem jut el Brazíliába nyaralni, nemhogy a VB-re. Így érthetően a szurkolók sem maradhattak ki a szelfi tengerből. Ahogy elnéztük a képeket, mindenhol nagyon jó a hangulat. Kivéve a spanyoloknál, most nem lennénk a helyükbe. Szerinted melyik kép sikerült a legjobban? A képeket a PhoneArena galériában lehet megtekinteni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá