Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Pocket 2 Duo és Core 2 Duo tulajdonságai

1 3,671

A Samsung már készül, hogy bemutassa két újdonsült mobilkészülékét az alacsony árkategóriájú modelljei közül. A Galaxy Core 2 Duo és a Galaxy Pocket 2 Duo egy vietnámi viszonteladó honlapján bukkantak fel, melyet azóta már eltávolítottak.

Szerencsére a készülékek tulajdonságait és termékképeit tartalmazták a weboldalak, így most korábban megismerhetjük azok specifikációit, feltéve ha időközben nem változtat azokon a Samsung.

A Galaxy Core 2 Duo egy 4,5″-es WVGA (800×480) felbontású kijelzőt és egy 1,2 GHz-es négymagos processzort kaphat, melyet 768 MB memória támogat majd. A készülékben egy 5 megapixeles kamera és 4GB belső tárhely is beépítésre kerül. Ez utóbbit természetesen microSD kártyával tovább bővíthetünk majd. A beépített akkumulátor elméletileg 2.000 mAh lesz. Az új készülék súlya mindössze 138 gramm lesz, míg méretei 129.7 x 67.9 x 9.8 milliméter között alakulnak.

A Galaxy Pocket 2 Duo egy még a fenti készüléknél is alacsonyabb kategóriában indul majd. A 3,2″-es HVGA (320×480) felbontású kijelző mellé csupán egy egymagos 1 GHz-es órajelen üzemelő központi magot kap 512 MB memória társaságában. Szerencsére itt is 4 GB a belső tárhelyet kapunk, melyet ugyancsak microSD kártyával bővíthetünk, de a 2 megapixeles kamera és a csupán 1.200 mAh akkumulátor valóban tükrözi, hogy a Samsung a legalacsonyabb kategóriában indítja majd útjára a készüléket.

A nevükből adódóan mindkét készülék két darab SIM kártyát támogat majd, a Galaxy Core 2 Duo forgalmazása várhatóan Oroszországban kezdődik majd meg 190$/140€ körüli áron, míg a Galaxy Pocket 2 Duo ennél még kedvezőb árfekvésben indulhat (85$/63€). Addig is várjuk a Samsung hivatalos bejelentését.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Na akkor remélem hogy az én galaxy s duos 2 készülékemre is megfog érkezni a kitkat! Ha ezekre is lessz!

Szólj hozzá