Transformerses Angry Birds játék érkezik hamarosan

0 1,596

Bár az Angry Birds Epic még csak pár napja érhető el a virtuális boltok polcain, de úgy tűnik, hogy a Rovio nem hagy egy kis szünetet sem, s egy új játékon dolgozik. Ezúttal azonban nem egyedül, hanem a világ egyik legnagyobb játékgyártójával, a Hasbro-val, működik együtt a finn vállalat. Jön ugyanis az Angry Birds Transformers.

Az Angry Birds brandet addig kell ütni, amíg minél több pénz hozható ki belőle. Nyilvánvalóan ez az oka annak, hogy a Rovio folyamatosan jelenteti meg az újabbnál-újabb dühös madarakkal kapcsolatos alkotásokat. Bár már korábban is volt rá a példa, – a Star Wars, illetve a Rio által – most egy másik vállalat produktuma kerül az előtérbe, játékos köntösben.

A fenti képen jól látható, hogy az Angry Birds Transformers az Autobotokról és az Álcákról fog szólni, de madaras és disznós formában. Az Autobirds és Deceptihogs csatája várhatóan elhozza az alakváltó malacokat, illetve az autó kinézetű madarakat.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az ikonikus Transformers univerzum merész világát összeköthetjük az Angry Birds szereplőivel – nyilatkozta Blanca Juti, a Rovio munkatársa.

Egyelőre nagyon keveset tudunk arról, hogy az Angry Birds Transformers pontosan milyen játék is lesz. A legvalószínűbb, hogy visszatérnek az első rész menetéhez. Azaz robot madarakat kell kilőnünk egy hatalmas csúzliból, hogy az épületeken található gonosz alakváltoztató malacokat legyőzzük. Kíváncsian várjuk a további részleteket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá