A Logitech bemutatta Type-S kiegészítőjét a Galaxy Tab S 10,5″-es táblagéphez

0 1,042

A Samsung csupán pár napja mutatta be legújabb táblagépcsaládját, a Galaxy Tab S szériát, de a Logitech máris bemutatta első kiegészítőjét a 10,5″-es változathoz. A Logitech legújabb rendkívül vékony, kiegészítő védelmet is biztosító billentyűzettel ellátott Type-S nevű tokját egyelőre csak a nagyobbik kijelzővel ellátott Samsung táblához tervezték.

A kétállású rendkívül flexibilis vázzal szerelt kiegészítő Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál majd a Galaxy Tab S készülékkel. Felnyitáskor és záráskor automatikusan ébreszti és alvó üzemmódba helyezti az eszközt, de az igazán jó dolog, hogy a beépített akkumulátornak hála a Logitech elmondása szerint akár 3 hónapot is kibír az eszköz egyetlenegy feltöltéssel.

Az új Type-S védőtok a Secure Lock fogantyúknak köszönhetően kellően rögzíti a táblagépet, hogy az ne csúszkálhasson benne, valamint az új EPS (Essential Protection System) védelemnek köszönhetően az oldalirányú ütődések ellen is véd.

A Samsung prémium készülékéhez jól passzol a Logitech szintén kellően könnyű és vékony kiegészítője, mely egyben vízálló is, de mindenképp érdemes elgondolkozni rajta, hogy a csupán 468 grammos Samsung Galaxy Tab 10,5 mellé érdemes-e még egy plusz hasonló (436 gramm) súlyú kiegészítőt is vásárolni, hiszen ezáltal már majdnem egy kilogramm lesz az együttesen.

A Logitech új Type-S kiegészítője várhatóan a Samsung legújabb táblagépeinek megjelenésével, ez év június végén, július elején lesz elérhető a kereskedelmi forgalomban, mely ára várhatóan 30 ezer forint körül alakul majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá