A Telekom és a Telenor ügyfelei is olcsóbban beszélhetnek külföldön

2 1,718

A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelően a Magyar Telekom és a Telenor is csökkenti július 1-jétől az Európai Unión bellüli mobiltelefonálás, SMS-küldés és mobilinternetezés díjait.

A rendeletnek megfelelően az EU tagállamaiban valamint Andorra, Norvégia, Izland és Liechtenstein területén a kezdeményezett hívások percenként díja 74,40 forint, a fogadott hívásoké 19,50 forint lesz, az SMS-küldés pedig 23,50 forintba kerül majd. Roaming adatforgalmazás esetén megabájtonként 78,33 forintot számláznak majd a szolgáltatók.

A Telekom ügyfelei a társaság által kínált Travel & Surf csomagok igénybevételével az EU által szabályozott díjaknál még kedvezőbb díjakat vehetnek igénybe és kontrollálhatóvá tehetik adatforgalmukat külföldön. A társaság arra is felhívja a figyelmet, hogy a Travel & Surf S csomagja június 1-jétől már közel 100 országban, tehát az EU-n kívül is elérhető, egyebek közt a foci VB helyszínén, Brazíliában is.

A Telenor az MTI-vel azt közölte, hogy a július 1-jén kezdődő roaming főszezon előtt teszi közzé roaming ajánla. Te idén mész külföldre nyaralni?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 hozzászólás

 1. Biztos nincs ügyfél,mert mindenki másik szolgáltatót váltott.Igy probálnak ügyfél keriteni.Én sok évig voltam telenoros,de egy párszor átverek az ingyen készülékkel.Mondván kapok hüség program keretében uj 0ft-os készüléket,fáradjak be érte,aztán közölték hogy csak akkor vehetek 0ft-os készüléket,ha magasabb tarifacsomagra váltok,aztán minden értesités nélkül gondoltak egyett és egybe vonták az elöfizetés számlázását.Mivel 3 elöfizetés volt a nevem,és a számlázási cim is különbözö volt,egy csekken küldték ki.Ezért inkább szolgáltatot váltottam,pedig 2001 óta voltam ügyfelük.

 2. Istenem!
  Imádom ezeket a szolgáltatókat, nemes lelkűek, és adakozók, mindent az ügyfelekért!
  Olcsóbbá teszik az EU-n belül a telefonálást!
  De a szemük folyjon patakokban, az előfizetési díjat viszont emelik, még annak is, aki soha nem telefonál külföldre, így még jól is járnak, rohadjon meg mind

Szólj hozzá