A Samsung átnevezi a Galaxy K zoomot mielőtt kiadja Koreában

0 823

A Galaxy K zoomot még áprilisban jelentették be, s ez a modell váltja a tavalyi Galaxy S4 zoomot. Jelenleg csak néhány piacon megvásárolható, azonban holnaptól már Dél-Koreában is kapható lesz. Igaz, kicsit módosítottak a néven, ott Galakxy Zoom2-ként lesz megtalálható. Egyelőre kérdéses, hogy a Samsung miért döntött úgy, hogy átnevezik, de jelenleg úgy tűnik, hogy csak egyedül itt történt meg.

A Samsung Galaxy Zoom2-őt a harmadik legnagyobb dél-koreai mobilszolgáltató, az LG U + fogja kizárólag árulni, nagyjából 680 dolláros áron. Nagyon reméljük, hogy a nemzetközi árak csökkenni fognak ugyanis, a megközelítőleg 150 ezer forint, hazánkban 180-190 ezerré is duzzadhat.

A K zoom, illetve a Zoom2 egy nagy 20.7 megapixeles hátsó kamerával, 10-szeres optikai zoommal és Xenon vakuval felszerelt okostelefon. A készülék még rendelkezik egy 4,8 hüvelykes 720p-s kijelzővel, LTE támogatással, exa-core Exynos 5260 processzorral, 2 GB RAM-mal, 8GB-os bővíthető memóriával és Android 4.4 KitKat-tel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá