Nyerj Samsung Galaxy S5-öt a VB nézésével

0 1,444

A Magyar Telekom, a DDB Reklámügynökséggel karöltve elkészítette a Google Play-ben található egyik legjobb VB-s alkalmazást. Azt hitted, hogy egy helyben fogod megnézni a VB összes meccsét? Nos, ha szeretnél egy Samsung Galaxy S5-öt nyerni, akkor bizony fogd a meccset és fuss, mert a Gólközelben alkalmazás használata során komoly szükséged lesz a mozgásra.

A Gólközelben mobilalkalmazás egy olyan GPS alapú játék, aminek kiemelt lényege, hogy a futball világbajnokság meccsei közben azon a térfélen tartózkodj, mely csapat  játékosai várhatóan gólt lőnek az ellenfélnek. Az elsőre bonyolultnak tűnő kaland valójában nagyon egyszerű és gyorsan átlátható. A Telekom a GPS koordinátáid alapján egy nagyobb területen létrehoz egy virtuális focipályát. Mint ahogyan a valóságban lenni szokott van két, egyenlő térfél.

A cikk írásakor például mi például Zuglóban tartózkodtunk, így a felezővonal a Margitszigeten halad át úgy, hogy a Lánchidat pont kettévágja. Azonban fontos, hogy akkor jelentkezz be, mikor tart a meccs, ugyanis csak így szerezhetsz pontot. Minden egyes lőtt gól után 5 pontot kapsz, ha azon csapat térfelén tartózkodsz, amelyik éppen találatot szerzett. Tehát ha a Brazília – Horvátország találkozón, te a brazil térfélen vagy, de a horvátok lőnek gólt, akkor sajnos 0 pont a jutalmad.

A taktikázás viszont itt kezdődik. Ha úgy érzed rossz oldalon állsz, akkor gyorsan idd meg a söröd, vedd a kezedbe a mobilod és rohanj a túloldalra, hogy minél több pontot szerezhess. Viszont ne felejtsd: mint ahogy a meccsen, félidőben itt is térfélcsere van, így amennyiben nyeregben is érzed magad, akkor sem úszhatod meg a futkározást.

Ha netalántán a pontgyűjtésben nagyon lemaradtál, hívd meg az ismerőseidet, ugyanis minden egyes csatlakozó után, 1 ponttal gazdagodsz. A móka mától indul, a fődíjak pedig nem is akármilyenek. Három szerencsés játékos egy-egy Samsung Galaxy S5-öt nyer. Rohanásra fel! További információt, letöltési linket ide kattintva találsz. Mi versenybe szállunk! És Te?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá