Két változatban, hajlított kijelzővel is érkezhet a Samsung Galaxy Note 4

0 922

A The Korea Times legfrissebb értesülései alapján elképzelhető, hogy a Samsung a soron következő új felsőkategóriás mobiltelefonjába, a Galaxy Note 4 készülékbe egy hajlított AMOLED kijelzőt fog szerelni. Természetesen nem ez az első alkalom, hogy pletykákat hallunk a hajlított kijelzővel szerelt készülékről, de talán megerősíti a forrást, hogy az a jelentés alapján egy a Samsunghoz közeli exkluzív partnertől származik.

A partner vállalat állítása szerint a Galaxy Note 4 két változatban is a piacra fog kerülni. Az egyik változat egy “sima lapos” kijelzővel fog érkezni, melyet a Samsung a tömeges piacra szán, míg lesz egy hajlított kijelzővel szerelt modell is, melyet extraként fog bemutatni a dél-koreai vállalat.


A jelentés szerint a Samsung mindkét készüléket hivatalosan a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2014-es kiállításon mutathatja majd be, mely szeptember 5-10 között kerül megrendezésre.

A friss értesülések szerint mindkét Galaxy Note 4 modell egy 5,7″-es Quad HD (1440 x 2560) felbontású megjelenítőt fog kapni, valamint egy 16 megapixeles hátoldali kamerát mely beépített képstabilizátorral lesz ellátva.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá