Frusztráció a köbön! Megérkezett a VVVVVV az Androidos készülékekre

0 3,545

A legtöbb platformjáték általában elég nehézre sikeredik, bár a játékosok főleg ezt szeretik a kétdimenziós ugrálós játékokban. 2010-ben azonban megjelent egy retro 2D-s platformjáték a Super Hexagon készítőjétől. Ez volt a VVVVVV. A játék olyan szintre emelte a nehézséget, hogy azt sokan már inkább frusztrálónak találták, mintsem szórakoztatónak.

Ha valaki ismeri a Flappy Bird játékot, akkor tudhatja, hogy az egyik legnehezebb játékok közé tartozott. Nos a kis madaras alkalmazás bőven elbújhat a VVVVVV mögött, mivel azt tényleg brutálisan nehézre készítették.

A játékban Viridian kapitányt irányíthatjuk egy űrállomáson, akinek eltűnt a legénysége. Célunk, hogy megtaláljuk embereinket minden veszélyt leküzdve. Ami a játékot igazán nehézzé teszi, az az, hogy a karakterünk nem tud ugrani, csak jobbra és balra tud menni. Az egyetlen egy speciális tulajdonsága, hogy meg tudja változtatni a gravitációt, így egyszer fent, egyszer pedig lent tud haladni az adott pályarészeken.

Ahogy az lenni szokott az első pályák amolyan bemelegítő gyanánt szolgálnak, egészen addig, amíg meg nem jelennek a mozgó pályaelemek, különböző platformok, lézerek és egyéb ellenfelek, melyek életünkre törnek. Szerencsére vannak checkpointok, melyek segítségével nem kell mindig újrakezdeni az adott pályákat.

Akinek kedve támadt kipróbálni ezen remek játékot, az a Google Play áruházból már meg is vásárolhatja azt, de mi szólunk előre, nem lesz egyszerű menet!

[app]air.com.distractionware.vvvvvvmobile[/app]
Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá